Jom klik iklan

Friday, October 21, 2011

Macam-macam

Hari ni baru dapat online,Alhamdulillah...dah 3 minggu tak online memang mencabar minda.Bukan apa,lama tak update fb,baca news dan cari resepi (cari jer) memang membosankan. Apapun,bulan ni memang sibuk. Karnival pra akan datang (27.10) dan sibuk dengan meeting,latih budak dan laporan. Walaupun budak cuma 6 orang tapi 4 dipilih untuk wakil zon. Hebat juga bukan?hehehehe..

Alahai,dah lama tidak menyibuk dan disibukkan jadi agak penat juga. Pagi tadi selesai mengadakan majlis harijadi murid dan meeting ringkas dengan ibu bapa murid. Next week akan sibuk dengan Hari Sukan, Kembori dan Karnival pra. Lepas tu Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang dan meeting staff. Habis semua tu barulah cuti panjang...yahhhhooo...hehehe..cikgu dia pula over nak cuti...

Sebut pasal majlis harijadi,saya cuba buat coklat kek berlapis keju. Tak ambik gambar sebab tak reti nak decorate cantik-cantik. Namun kek tu abis juga dibedal mak bapa budak dan cikgu budak2. Saya kek coklat buatan sendiri tak minat nak makan,tapi kalau yang dijual suka pula nak makan..kenapa agaknya ye??

Tadi baca juga blog kawan se U dulu,Siti Mazura yang bercerita tentang kawan. Memang kawan mudah dicari tapi sahabat sejati sukar diperoleh. jadi hargailah kawan,sahabat dan teman kita selagi mereka hidup.

Adeh,mengantuk dah...nanti2lah sambung blog...

No comments:

Post a Comment